3.12.2019 15:44

BINTEO- 500.000 ευρώ για τουριστικές δράσεις της Περιφέρειας το 2020

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής αλλά και ενίσχυσης των τουριστικών δράσεων σε επίπεδο Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου καταθέτει προς ψήφιση ο αρμόδιος θεματικός αντιπεριφερειάρχης Νίκος Νύκτας.

Βασικό χαρακτηριστικό του φετινού προγράμματος δράσεων είναι ότι τα σχετικά με την τουριστική προβολή κονδύλια αυξάνονται σημαντικά από τις 360.000 ευρώ στα 500.000 ευρώ, στοχεύοντας κυρίως σε δράσεις ενίσχυσης του θεματικού κι εναλλακτικού τουρισμού σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη το αισιόδοξο είναι ότι οι δράσεις που προτείνονται έχουν τη συγκατάθεση επαγγελματιών αλλά και φορέων που ασχολούνται με τον τουρισμό, λέγοντας μάλιστα ότι τον χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι σε ότι αφορά ειδικότερα στη Χίο, στο κομμάτι «τουρισμός και τουριστική προβολή» αναμειγνύονται συνεχώς νέα άτομα.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ