30.6.2013 23:23

Βγήκαν τα μαχαίρια στην Καλαμωτή

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ 2 ΑΛΒΑΝΟΙ

Άγριες σκηνές με τσακωμούς και συμπλοκές με μαχαίρια εκτυλίχθησαν στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής στη νότια Χίο και συγκεκριμένα στην Καλαμωτή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες η λεκτική συμπλοκή μεταξύ δύο Αλβανών γρήγορα μετατράπηκε σε άγριος καβγάς με τον έναν αλλοδαπό να βγάζει μαχαίρι και να το καρφώνει στην κοιλιά του 25χρονου συμπατριώτη του.

Το θύμα της υπόθεσης μεταφέρθηκε άμεσα στο «Σκυλίτσειο»  Νοσοκομείο της Χίου με ασθενοφόρο ενώ οι κάτοικοι του χωριού ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής προκειμένου να συλληφθεί ο δράστης.

Όπως ανέφερε στον «π» στέλεχος του Α.Τ. Καλαμωτής ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από το συμβάν και κρατείται στο τμήμα στα πλαίσια της Αυτόφωρης διαδικασίας ενώ βρίσκεται κατηγορούμενος για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από πρόθεση.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την αιτία του συμβάντος, την οποία ερευνούν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ