23.6.2015 19:00

Βέτο από Λαμπρινούδη στα σκίαστρα της Απλωταριάς [ΒΙΝΤΕΟ]

«ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΚΙΑΣΤΡΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ», ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Συνέχεια στο σήριαλ των σκιάστρων της Απλωταριάς έδωσε μέσα από την Οικονομική Επιτροπή ο Πολύδωρος Λαμπρινούδης καταψηφίζοντας την εισήγηση για εκταμίευση ποσού 13.000 ευρώ θεωρώντας την ως επιεικώς απαράδεκτη.

Όπως επεσήμανε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης η συγκεκριμένη απόφαση δημιουργεί καταστηματάρχες δύο ταχυτήτων.

«Ο Δήμος έχει κάνει ήδη παρά πολλά για την Απλωταριά. Το γεγονός ότι επένδυσε στην ανάπλασής της με αρκετά χρήματα είναι μέσα σε αυτά τα πλαίσια. Όμως για σκεφτείτε στην προκυμαία όποιος ήθελε να βάλει τέντα ή ομπρέλα να τα πλήρωνε το Λιμενικό Ταμείο. Η δημοτική αρχή δημιουργεί δύο μέτρα και δύο σταθμά. Το σωστό είναι όποιο κατάστημα θέλει σκίαση να του υποδείξει ο Δήμος το σχέδιο και να πληρώσει τα σκίαστρα μόνο του. Σε εποχή οικονομικής κρίσης που και τα 10 ευρώ είναι απαραίτητα θεωρούμε ότι είναι υπερβολή μία τέτοια κίνηση», εξήγησε ο κ. Λαμπρινούδης.

Στον αντίποδα πάντως ο Στρ. Γδύσης υπεραμύνθηκε των αποφάσεων της Δημοτικής Αρχής σημειώνοντας ότι η Απλωταριά αποτελεί χώρο συνάθροισης των Χιωτών και συνεπώς οποιαδήποτε κίνηση θα ευνοήσει όχι μόνο τους καταστηματάρχες αλλά κυρίως όσους συχνάζουν σε αυτή. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ