4.5.2012 9:45

«Βεντέτα» στη Σιδηρούντα;

ΕΚΟΨΑΝ 279 ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!

Στο περιβάλλον του χωριού στρέφονται οι υποψίες των αρχών για την καταστροφή κτήματος 6 στρεμμάτων με την κοπή 279 ελαιόδεντρων σε ιδιοκτησία της  οικογένειας του Ν. Κουγιούλη του Γαβριήλ, στην περιοχή του Αγ. Θωμά της Σιδηρούντας.
Όλα τα δέντρα είναι κομμένα με πριόνι. Το συμβάν έγινε αντιληπτό την περασμένη Κυριακή, αλλά, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, ο θύτης πρέπει να έδρασε  το διήμερο μεταξύ Παρασκευής και Σαββάτου, αφού την Πέμπτη ο ιδιοκτήτης είχε δουλέψει στο κτήμα μπολιάζοντας πολλά δέντρα. Όταν πήγε και την Κυριακή για να ολοκληρώσει τα μπολιάσματα, σοκαρίστηκε από την εικόνα καταστροφής που αντίκρισε. Προανάκριση διενεργούν η Διεύθυνση Δασών και το Α/Τ Βολισσού. Υπάρχουν κάποιες υποψίες, που ενισχύονται και από ένα πρόσφατο συμβάν, αλλά προς  το παρόν όλα βρίσκονται στο στάδιο της διερεύνησης. Η θιγόμενη οικογένεια πιθανολογεί ότι πρόκειται για ενέργεια εκδίκησης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ