16.5.2016 20:19

Βάζει «πλάτη» στο «Σκυλίτσειο» ο Ανδρέας Μιχαηλίδης

Με τον Ισλανδό Δημοσιογράφο Benjamin Julian τα βάζει ο κυβερνητικός βουλευτής Ανδρέας Μιχαηλίδης, θεωρώντας ότι το δημοσίευμά του, για τη νοσηλεία του 44χρονου Σύριου Mohamed Azantin στο «Σκυλίτσειο» είναι «εν πολλοίς άδικο και μονομερές, σκοπεύει δε στο να μηδενίσει τις προσπάθειες που καταβάλει εδώ και μήνες το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας και εκθέτει τη χώρα μας».

Αναλυτικά αναφέρει:

"Σχετικά με το θέμα του 44χρονου Σύριου, Mohamed  Azantin, που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα, επισκέφτηκα το Νοσοκομείο και τον ίδιο τον ασθενή. Ζήτησα και έλαβα αναλυτική ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου. Πρόκειται για ασθενή με προϋπάρχοντα σοβαρά προβλήματα υγείας, ο οποίος νοσηλεύθηκε σε διάφορα τμήματα του Νοσοκομείου. Η αντιμετώπισή του έγινε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την ιατρική επιστήμη, χωρίς καμιά απολύτως διάκριση που να έχει σχέση με την ιδιότητά του ή με ζητήματα οικονομικών δεδομένων. Αντιμετωπίστηκε και σε επεμβατικό επίπεδο, αλλά και σε φαρμακευτικό, με μόνο γνώμονα την φροντίδα της ζωής του, με σωρεία δαπανηρών θεραπειών. Ο ασθενής, κατά τους θεράποντες ιατρούς, δείχνει ήδη σημεία ανάκαμψης και μόλις το επιτρέψει η κατάστασή του θα διακομιστεί σε ειδικό κέντρο των Αθηνών για πιο ειδική αντιμετώπιση (πλαστική χειρουργική, φυσική αποκατάσταση κ.α.)". 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ