20.9.2012 19:34

Βάζει πλάτη η Mediterra

ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Μ.Χ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ 10 ΤΟΝΩΝ GOURME ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΦΘΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

 
Γύρω στις 30.000 ευρώ ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να εισπράξουν και να αποδόσουν ως ενίσχυση στην Ε.Μ.Χ και κατ’ επέκταση στους καταστραμμένους παραγωγούς, η Medittera  και οι εργαζόμενοι της.                                                               Ευαισθητοποιημένοι από την καταστροφική φωτιά του Αυγούστου, θέτουν στη διάθεση των μαστιχοπαραγωγών τους  εαυτούς και τα προϊόντα τους, με στόχο να συμβάλλουν στην προσπάθεια της οικονομικής  στήριξης, με  τα έσοδα της πώλησης 10 τόνων προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας σε πολύ χαμηλές τιμές που παράγονται στο εργοστάσιο της Καλλιμασιάς και έχουν αρχίσει ήδη να διατίθενται από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στο κατάστημα Mastiha shop  της Χίου. Τα έσοδα  θα προωθηθούν στην Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου για να διατεθούν αναλόγως με τις ανάγκες που θα κριθούν ότι πρέπει να χρηματοδοτηθούν με όρους, προϋποθέσεις και ιεραρχημένες προτεραιότητες που θα τεθούν από το διοικητικό συμβούλιο.             Τυπικά έχει ανακοινωθεί ότι η προσπάθεια θα διαρκέσει ένα μήνα, αλλά ουσιαστικά θα συνεχιστεί για όσο χρόνο χρειαστεί για να πωληθούν τα προϊόντα και να εξοικονομηθούν τα χρήματα που υπολογίζονται ότι θα μαζευτούν.
Προς το παρόν θα διατίθενται μόνο από το κατάστημα της Χίου, αλλά στη συνέχεια θα πωλούνται και από άλλα, που μπορούν να υποστηρίξουν την χύμα διάθεση.
«Μάλλον θα επεκταθούμε στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης και του «παντοπωλείου» του αεροδρομίου των Αθηνών που έχουμε τους κατάλληλους χώρους. Έχουμε ξεκινήσει με το κατάστημα της  Χίου για να το  μάθει ο κόσμος  και στη συνέχεια θα επεκτείνουμε και αυτή τη δράση», πληροφορεί τους καταναλωτές ο διευθύνων σύμβουλος Ι. Μανδάλας.
Πρέπει να τονίσουμε ιδιαίτερα την προσφορά των υπαλλήλων της εταιρείας, αφού η Mediterra διαθέτει τις πρώτες ύλες, τις εγκαταστάσεις και τα καταστήματα και οι εργαζόμενοι την δωρεάν συμμετοχή τους στην παραγωγή, αφού αυτά τα προϊόντα παράγονται σε ώρες εκτός του κανονικού τους ωραρίου εργασίας.

Προϊόντα  / τιμές
Τα προϊόντα που πωλούνται με τιμή κιλού σε χύμα συσκευασία θα είναι:

· 6 τόνοι Λουκούμια( σε τρεις γεύσεις) - τιμή κιλού 3,60€
· 1 τόνος γλυκό κουταλιού βύσσινο - τιμή κιλού 6,30€
· 1 τόνος γλυκό κουταλιού τριαντάφυλλο - τιμή κιλού 5,00€
· 1 τόνος μαρμελάδα φράουλα - τιμή κιλού 5,00€
· 1 τόνος μαρμελάδα βερίκοκο - τιμή κιλού 5,00€
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ