11.8.2015 12:02

Βαθύ σκοτάδι στην Αγίων Αποστόλων καταγγέλλουν οι κάτοικοι [ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ]

«ΕΠΑΡΚΗΣ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ» ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Έναν πρωτότυπο τρόπο να διαμαρτυρηθεί βρήκε συμπολίτης μας στην οδό Αγίων Αποστόλων, απέναντι από την Κλινική Αυγουστή, προκειμένου να τραβήξει την προσοχή της δημοτικής αρχής αφού όπως λέει η περιοχή βρίσκεται χωρίς φωτισμό εδώ και 8 μήνες.

«Κύριε Δήμαρχε μπράβο, τα φώτα είναι 8 μήνες κλειστά, θα ανάψουν ποτέ ξανά;» ήταν το ερώτημα που ανήρτησε σε ταμπέλα, ζητώντας μία απάντηση σχετικά με το θέμα.

«Επαρκής ο φωτισμός»

Άμεση υπήρξε η απάντηση του αντιδημάρχου Καθημερινότητας Γ. Καραμανή που σε δηλώσεις του στον «π» έκανε λόγο για υπαρκτό πρόβλημα το οποίο θα επιλυθεί το συντομότερο δυνατό.

Όπως είπε ο κ. Καραμανής η Δημοτική Αρχή αντικατέστησε από την αρχή του προβλήματος ορισμένους λαμπτήρες ώστε ο φωτισμός να είναι επαρκείς ενώ με την πρώτη ευκαιρία θα αποκατασταθεί το πρόβλημα και στα υπόλοιπα φωτιστικά σώματα.

Μάλιστα έκανε λόγο και για ιεράρχηση των προβλημάτων σημειώνοντας ότι σε πολλά σημεία του νησιού υπάρχουν πολύ σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν τον ηλεκτροφωτισμό τα οποία σταδιακά επιλύνονται. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ