13.2.2015 11:34

Βασίζονται στο παρελθόν και χτίζουν το μέλλον

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΛΗΣ

Τιμή σε εν ενεργεία επιχειρήσεις που διαφημίζουν μέσα από τη δουλειά τους το νησί και την επιχειρηματικότητα αλλά και σε συνταξιούχους επαγγελματίες που χρόνια στάθηκαν δίπλα στο Επιμελητήριο, επιφύλασσε η πίτα που κόπηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κτίριο του επιχειρηματικού φορέα.

Παρουσία επιχειρηματιών και επαγγελματιών, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Γεωργούλης στην αναφορά του τόνισε τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πενταετής κρίση στην τοπική οικονομία, αλλά και στις ανάγκες που προκύπτουν για αναστροφή του επιχειρηματικού κλίματος που βάλλεται από κάθε πλευρά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Χίου Μαν. Βουρνούς, ο αντιπεριφερειάρχηςΣτ. Κάρμαντζης, οι βουλευτές Ανδρ. Μιχαηλίδης και Νότης Μηταράκης, ενώ παραβρέθηκε και ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος.

Τίμησε και τιμήθηκε

Στην εκδήλωση, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια το Επιμελητήριο Χίου, βραβεύθηκαν για την προσφορά τους στην τοπική οικονομία η εταιρία «Χυμοί Χίου», που διαφήμισε το νησί έξω από τα σύνορά του με τη σειρά προϊόντων χυμού και στοχευμένωνενεργειών. Το βραβείο για λογαριασμό της εταιρίας παρέλαβε ο Δ/νων Σύμβουλος Γαβριήλ Ραυτόπουλος, υποσχόμενος οι «Χυμοί Χίου» να συνεχίσουν να παράγουν το ξεχωριστό προϊόν για τον τόπο, ευχαριστώντας το Επιμελητήριο για την τιμή.

Μαζί με τους «Χυμούς Χίου» βραβεύθηκε και η εταιρία «Λιτσάκης» - Τρέιλερ- Μπαγκαζιέρες, για την προσφορά της στην τοπική οικονομία, καθώς αποτελεί εταιρία πρότυπο στον τομέα της όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά και πανελλαδικά.

Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν για την συνταξιοδότηση αλλά και την επί πολλά έτη παρουσία τους στο Δ.Σ. του Επιμελητήριο, ο Μιχ. Φράσκος και ο Ντίνος Κολάκης, καθώς αμφότεροι έχουν στηρίξει τον επιμελητηριακό φορέα, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών του νησιού.  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ