Τους λόγους για τους οποίους έγινε ΑΕΚ αποκάλυψε στην εκπομπή «Ντεμοτεχνείο» του sportfm με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Αλέξη Σπυρόπουλο ο Παντελής Θαλασσινός!
«Γεννήθηκα στον Πειραιά αλλά έγινα ΑΕΚτσής στη Χίο που πήγαμε όταν ήμουν 9 χρονών. Ήμασταν χωρισμένοι και παίζαμε ποδόσφαιρο ΑΕΚτσήδες και Ολυμπιακοί. Η Χίος είχε πολύ μικρασιατικό στοιχείο, λίγους Παναθηναϊκούς αλλά αρκετούς Ολυμπιακούς. Μου άρεσε το χρώμα; Μου άρεσε το θηλυκό γένος, η ΑΕΚ; Κάπως έτσι ξεκίνησε πάντως. Στον Πειραιά όλη η γειτονιά ήταν Ολυμπιακοί, αλλά μετά κατάλαβα πως και εκεί υπάρχουν πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ». ανέφερε χαρακτηριστικά από το στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χιώτης καλλιτέχνης.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.