7.9.2015 16:18

Αυτός είναι ο 4χρονος που εξαφανίστηκε!

ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα σε Αστυνομία Πυροσβεστική και ασθενοφόρα, μετά από σήμα για την εξαφάνιση 4χρονου αγοριού στην περιοχή του Αργέντικο στον Κάμπο.

Τον μικρό για τελευταία φορά τον είδαν στην αυλή του σπιτιού του στο κάμπο στις 11.00 κι από τότε αναζητούνται τα ίχνη του.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και ήδη από την Πυροσβεστική υπηρεσία έχει κινητοποιηθεί ένα πεζοπόρο τμήμα αποτελούμενο από 6 άνδρες σε αναζήτηση του μικρού .

Σημειώνεται ότι η περιοχή είναι δύσκολη με την έννοια ότι υπάρχουν πολλά πηγάδια άρα και πολλές «παγίδες» για τον μικρό.

Update 16:35

Τα στοιχεία του 4χρονου έδωσε στη δημοσιότητα η Ασφάλεια Χίου. Πρόκειται για τον Mixael Rabia του Eugen και της Sonilla γεννημένος στις 13/10/2011 στη Χίο, κάτοικος Κάμπου, περιοχή Αργέντικου.  

Οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες ή έχει δει κάτι που να μπορεί να ταυτοποιθηεί με το γεγονός της εξαφάνισης, παρακαλούμε να καλέσει την Άμεση Δράση στο τηλ. 100. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ