13.5.2016 15:08

Αυτό είναι το στολίδι της Χίου [ΦΩΤΟ]

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Τη ναυαρχίδα των Μουσείων του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς αποτελεί το νέο Μουσείο Μαστίχας το οποίο θα εγκαινιαστεί στις 11 Ιουνίου παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Σύμφωνα με την Τράπεζα Πειραιώς, το συγκεκριμένο Μουσείο αποτελεί το μεγαλύτερο Μουσείο στην κατηγορία του σε ολόκληρο το Αιγαίο καθώς το μεγαλύτερο από όσα έχει αναλάβει να κατασκευάσει το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας.

Πρόκειται για ένα μουσείου μέσα από το οποίο η Μαστίχα λαμβάνει το επίπεδο προβολής που της αρμόζει, κάτι που θα το καταστήσει μοναδικό τόσο για τον επισκέπτη όσο και για τους μόνιμους κατοίκους της Χίου.

«Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, Η μαστίχα πρωταγωνιστεί σε έναν μοναδικό χώρο. Επιτέλους ένα θεματικό μουσείο, έργο πνοής για την Χίο», σχολίασε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ο πρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Γιώργος Τούμπος.

Το Politischios.gr εξασφάλισε και σας παρουσιάζει μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του Μουσείου, το οποίο έχουν επισκεφθεί προς το παρόν μόνο στελέχη της διοίκησης της Ε.Μ.Χ.. 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ