24.9.2016 11:55

Αυτή είναι η αφίσα και οι διοργανωτές για την συγκέντρωση της Τετάρτης

Στη δημοσιότητα δόθηκε η αφίσα για την προγραμματισμένη για την Τετάρτη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Πλατεία Βουνακίου, ενάντια στην στασιμότητα και την έλλειψη πρωτοβουλιών που προκαλεί η κυβέρνηση στο προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα. 

Εδώ και αρκετές μέρες εκφράστηκαν από πολλές πλευρές αμφιβολίες για το εύρος των συμμετεχόντων στην Επιτροπή Αγώνα και την πολιτική προέλευση της συγκέντρωσης, κάτι που η ίδια η αφίσα ξεδιαλύνει σε πρώτη φάση, καθώς απαρτίζεται από επιτροπές κατοίκων από το σύνολο των δημοτικών διαμερισμάτων του νησιού, μεταξύ των οποίων κάτοικοι από τα Καμπόχωρα, τον Βροντάδο, την Αμανή, τα Καρδάμυλα, τα Μαστιχοχώρια αλλά και στην πόλη με την συμμετοχή των κατοίκων του Φρουρίου, της Σούδας, του Αγίου Σπυρίδωνα Νερομύλων, των Ταμπάκικων και της Αγίας Παρασκευής. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναφέρεται, η συγκέντρωση θα ξεκινήσει την Τετάρτη στην πλατεία Βουνακίου στις 18.00 και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ομιλίες από εκπροσώπους των Επιτροπών ανά περιοχή. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει πορεία από την πλατεία προς το ξενοδοχείο "Χανδρής" στην προκυμαία. 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ