1.9.2016 17:56

Αυτές οι κηλίδες φαίνονται ή όχι; (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 10.00 το πρωί το σκάφος του Λιμενικού Σώματος «Αρκοί» μπήκε στο λιμάνι της Χίου για να δέσει στο χώρο μπροστά από τα Δικαστήριο. Κατά τη διαδικασία παραβολής το σκάφος έβγαζε από τη δεξιά πλευρά του έντονο μαύρο καπνό και στο πέρασμά του και σε κάθε του μανούβρα άφηνε πίσω του μαύρες κηλίδες που διασκορπίστηκαν στο λιμάνι, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν την επέμβαση κανενός.... 

Οι κηλίδες αυτές δεν διαλύθηκαν, αλλά αντίθετα, ως «ένα σώμα» τα ρεύματα τις ταξίδευαν μέσα στο λιμάνι χωρίς κανείς να διαμαρτυρηθεί, παρά μόνο όσοι βρίσκονταν στις καφετέριες της προκυμαίας που έσπευσαν να τις φωτογραφίσουν.

Φανταζόμαστε ότι λογική απάντηση από το Λιμεναρχείο θα υπάρχει, όπως και τι ακριβώς κηλίδες (μαύρες) ήταν αυτές, ποιες διαδικασίες προβλέπονται σε περίπτωση που αυτές μόλυναν το λιμένα και τι ακριβώς έπρεπε να γίνει για να απομονωθούν και δεν έγινε.

Οι λίγες αυτές γραμμές γράφονται όχι για να προκαλέσουν ζημιά, όπως πιθανά οι πιο «θερμόαιμοι» θα σπεύσουν να τονίσουν, αλλά για να ξέρουμε ως πολίτες, ευνομούμενοι και με δικαιώματα τι ακριβώς θα έπρεπε να συμβεί και δεν συνέβη.

Αν το ίδιο έκανε στο λιμάνι το οποιοδήποτε πλοίο θα συνέβαινε το ίδιο;

 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ