7.10.2013 14:22

Αυτά τους άρεσαν, αυτά μπήκαν

ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑΣ

 Πρακτικά προβλήματα αλλά και η ιδιαίτερη προτίμηση που επέδειξαν οι καταστηματάρχες της Απλωταριάς ήταν η αιτία που αντί  για πέτρινες μπάλες τοποθετήθηκαν μεταλλικά κολωνάκια στην αρχή του εμπορικού δρόμου από την Αργέντη μέχρι και την Ατσική. «Ρωτήθηκαν και προτίμησαν το συγκεκριμένο προστατευτικό, τα μεταλλικά κολωνάκια τα οποία έχουν τοποθετηθεί και σε άλλα σημεία της πόλης», τονίζει στον «π» ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας Λάκης Τσακός. Μάλιστα το θέμα φαίνεται να χειρίστηκαν οι επιβλέποντες μηχανικοί του έργου κ.κ. Αποστολής και Καρουσάκης που συνηγόρησαν στην αλλαγή του σχεδίου και εισηγήθηκαν το συγκεκριμένο προστατευτικό, το οποίο και τελικά τοποθετήθηκε.

Κερκόπορτα

Την ίδια στιγμή βέβαια που η Τεχνική Υπηρεσία «διαβουλεύεται» με τους περιοίκους και τους καταστηματάρχες της Απλωταριάς ποια μορφή και ποια υλικά θα χρησιμοποιηθούν για το έργο, αγνοεί αντίστοιχες επισημάνσεις και προτάσεις άλλων πολιτών για σωρρεία παρεμβάσεων σε έργα στην πόλη, κάτι που προφανώς οφείλει πρώτα η ίδια η υπηρεσία να το απαντήσει.... Εκτός κι αν έχουμε «πήξει» στη διαβούλευση και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ