18.2.2014 16:06

Αυλαία για τον εορτασμό των 100 πρώτων χρόνων

Το ερχόμενο Σάββατο που αποτελεί και παγκόσμια ημέρα Προσκοπισμού επέλεξε η Περιφέρεια Προσκόπων Χίου να ρίξει την αυλαία της πρώτης εκατονταετηρίδας του Χιακού Προσκοπισμού στα πλαίσια εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 18:30 στο Ομήρειο.

«Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε μαζί με τους προσκόπους όλου του κόσμου την «Ημέρα Σκέψης». Είναι η ημέρα γιορτής του Παγκόσμιου Προσκοπισμού και αυτήν επιλέξαμε για να  κλείσουμε την πρώτη εκατονταετηρίδα του Χιακού Προσκοπισμού, συνεχίζοντας για τα επόμενα εκατό χρόνια, ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον και με οδηγό τις αξίες του Προσκοπισμού, που είναι πάντα σύγχρονες. 

 Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου στις 6.30 το απόγευμα. Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά, ελάτε να δείτε πώς ο προσκοπισμός ήταν, είναι και θα είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια εθελοντική Κίνηση, λειτουργώντας συμπληρωματικά στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και των νέων», αναφέρει η πρόσκληση των προσκόπων. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ