30.8.2012 11:54

Αυλαία για το 38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην παρουσίαση των δράσεων της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας, στα πλαίσια του 38ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή προχώρησαν σήμερα το πρωί οι νεολαίοι του κόμματος μέσα από συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στα τοπικά ΜΜΕ.

Όπως ανέφεραν: «Η Νομαρχιακή  Οργάνωση Χίου καλεί όλη την νεολαία και το λαό του νησιού μας στο 38ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Σεπτέμβρη στις 7:00 το απόγευμα στο Κόκκινο Φαναράκι στο Λιμάνι», τονίζοντας παράλληλα ότι:

«Η εργατική  – λαϊκή εξουσία μπορεί να δώσει λύση σε όλα τα προβλήματα: να εξαλείψει την ανεργία, να εξασφαλίσει μόνιμη και σταθερή δουλειά, να προσφέρει δωρεάν μόρφωση και περίθαλψη σε όλους, να απαλλάξει τις οικογένειες απ’ το βραχνά των στεγαστικών δανείων, με κατοικία για όλους, να δώσει στο λαό το δικαίωμα να απολαύσει τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την αναψυχή, τις διακοπές».

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη Τύπου των στελεχών της ΚΝΕ Χίου: 

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ