17.8.2016 11:04

Αυγουστιάτικη πανσέληνος στους αρχαιολογικούς χώρους της Χίου

Μοναδικές στιγμές με θέα την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι το βράδυ της Πέμπτης επισκεφθούν τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία του νησιού. Η Εφορία Αρχαιοτήτων Χίου ανοίγει τους χώρους στο κοινό επιτρέποντας την είσοδο, χωρίς αντίτιμο, από τις 20:00 της Πέμπτης μέχρι τη 01:00 της Παρασκευής. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ανοιχτά για το κοινό θα είναι: Το Μετζητιέ Τζαμί στο κέντρο, το Οθωμανικό Σχολείο στο Κάστρο, ο αρχαιολογικός χώρος του Εμπορειούς και ο αρχαιολογικός χώρος στο Αρχοντίκι Ψαρών.

Παράλληλα η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χίου, με την ευκαιρία του εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, προσκαλεί στις 20:00 της Πέμπτης στο Οθωμανικό Σχολείο του Κάστρου της Χίου, στα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού της χώρου με την φωτογραφική έκθεση που έχει τίτλο «Το Σχολείο του Κάστρου. Οι μεταμορφώσεις ενός κτηρίου στο πέρασμα του χρόνου».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ