8.10.2019 12:17

Αυξάνονται και πληθύνονται...

4 νέα περιστατικά αφίξεων με 145 παράνομα εισερχόμενους μετανάστες σε Καρφά, Αγία Ερμιόνη, Βροντάδο και Παναγία Οινουσσών

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των παράνομα εισερχομένων μεταναστών και προσφύγων στα νησιά, αφού παρά την ενίσχυση με προσωπικό και στόλο των κατά τόπους λιμεναρχείων, τα περιστατικά είναι καθημερινά.

Έτσι στα 110 άτομα της Δευτέρας, προστέθηκαν την Τρίτη ακόμη 145 άτομα μέσα από 4 συνολικά περιστατικά σε Καρφά, Αγία Ερμιόνη, Βροντάδο και Παναγία Οινουσσών.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το εθνικό συντονιστικό όργανο ελέγχου συνόρων, ο συνολικός αριθμός όσων βρίσκονται στη Χίο ξεπερνά τα 4.000 άτομα (4.016 για την ακρίβεια), χωρίς να έχουν υπολογιστεί οι νέες αφίξεις της εβδομάδας.

Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι η υποτιθέμενη αποσυμφόρηση περιελάμβανε μόλις 500 άτομα από τη Μόρια των 14.000 ατόμων και μόλις 13 άτομα από τη Χίο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ