8.4.2015 21:02

Αθίγγανοι από την Κορινθία πίσω από την εξαπάτηση του Χιώτη Ιερέα

ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΡΟΜΑ ΚΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ

Στα Εξαμίλια Κορινθίας τελικά εντοπίστηκαν οι δράστες της εξαπάτησης 80χρονου Χιώτη Ιερέα που με την πρόφαση ότι θα πρόκειται να του επιστρέψουν χρήματα από τις περικοπές της σύνταξής του, του ζήτησαν να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό των 3.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τμήματος Ασφαλείας της Κορίνθου πρόκειται για δύο αθίγγανους ηλικίας 26 και 30 ετών από το χωριό Εξαμίλια Κορινθίας (7 χλμ νότια της Κορίνθου) που μαζί με ακόμη ένα άτομο που αναζητείται απέσπασαν το προαναφερόμενο ποσό από τον συνταξιούχο ιερέα.

Συγκεκριμένα ο ένας από τους δράστες πήρε τηλέφωνο τον 80χρονο λέγοντάς του ότι είναι ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Χίου.

Του ανέφερε ότι για να πάρει κάποια επιστροφή από τα χρήματα της σύνταξής του θα έπρεπε να καταθέσει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσαν. Ο συνταξιούχος ιερέας αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για απάτη και κατήγγειλε το γεγονός στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Χίου.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Χίου επικοινώνησαν με τους αστυνομικούς της ασφάλειας Κορίνθου. Οι αστυνομικοί γνωρίζοντας τα στοιχεία του ενός από τους δράστες (από τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού που έδωσαν στον ιερέα) συνέλαβαν τους δύο αθίγγανους όταν πήγαν στην τράπεζα για να παραλάβουν τα χρήματα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ