18.6.2013 10:06

Ατελείωτο ταξίδι για 404 επιβάτες του European Express

ΜΕΤΑ ΤΗΝ 6ΩΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΠΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΟ, ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΝΕΑ ΒΛΑΒΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τελειωμό δεν έχουν από χθες τα προβλήματα για τους επιβάτες του πλοίου «European Express» της ΝΕΛ αφού μετά την 6ωρη καθυστέρηση της Κυριακής για τους επιβάτες της Σάμου και της Χίου χθες ακόμα ένα συμβάν καθήλωσε το πλοίο λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα , η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο για δυσλειτουργία στο υδραυλικό σύστημα της δεξιάς άγκυρας.

Το πλοίο κατέπλευσε καθυστερημένα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης προερχόμενο από λιμένα Λήμνου με 404 επιβάτες, ενώ το επόμενο εγκεκριμένο δρομολόγιο του, παρέμεινε ανεκτέλεστο.

Οι επιβάτες με προορισμό τους λιμένες Λήμνου-Μυτιλήνης-Χίου-Σάμου ενημερώθηκαν σχετικά και πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρίας.

 Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης απαγορεύτηκε ο απόπλους του «EUROPEAN EXPRESS» μέχρι προσκομίσεως βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο Νηογνώμονα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ