7.6.2013 12:19

Άστοχη η παρέμβαση για τον ΧΥΤΑ

ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ Ο Π. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

Για άστοχη παρέμβαση χωρίς καμία βάση, κάνει λόγο σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Χίου με αφορμή τα όσα καταμαρτυρούν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ που χαρακτήρισαν τον ΧΥΤΑ ως «χωματερή χωρίς οδική πρόσβαση».

Μάλιστα όπως επισημαίνει ο Δήμος Χίου, έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα στάδια που απαιτούνται ώστε να λειτουργήσει απρόσκοπτα ο ΧΥΤΑ της Νότιας Χίου.  

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

«Κύριοι,

στις 04/06/2013 έγινε η παράδοση-παραλαβή, ενός από τα πιο σημαντικά έργα της Χίου, που αφορά το περιβάλλον και για το οποίο ως Τοπική Αυτοδιοίκηση, μοχθήσαμε πολύ, για την ολοκλήρωσή του. Το συγκεκριμένο έργο, δεν θα μπορούσε να εκτελεστεί, χωρίς τη συμβολή και των εργαζομένων (μηχανικών,τεχνιτών κ.α.), της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

          Σήμερα η προσπάθεια αυτή καταβάλλεται με την ανακύκλωση και τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν για την μηχανική διαλογή και την επεξεργασία των απορριμμάτων.

          Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να επισημάνουμε οτι είναι πράγματι άστοχο από μέρους σας, να αναφέρεστε σε ολιγωρία από μέρους του Δήμου, για τους σταθμούς μεταφόρτωσης κ.λ.π., όταν θα έπρεπε να γνωρίζετε οτι ο εξοπλισμός (απορριματοκιβώτια- press container κ.λ.π.), έχει ήδη παραλειφθεί από τους συναδέλφους σας, στην Υπηρεσία καθαριότητας, ενώ οι συνάδελφοί σας μηχανικοί, της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, καταβάλλουν άοκνες προσπάθειες το τελευταίο διάστημα, για την δημοπράτηση των τριών σταθμών μεταφόρτωσης, στη Βόρεια και Κεντρική Χίο».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ