28.12.2012 10:31

Άσπιλος και αμόλυντος

ΑΘΩΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ, ΔΗΛΩΝΕΙ Ο Α.Μ.

Η συνάντηση έγινε ένα πρωινό στο δρόμο μετά τον Άγ. Γιώργη τον Ορφανό προς τα Γιαλούρικα. Ο Α.Μ. με φίλο του έφευγαν πολύ πρωί για τη δουλειά τους και  δίπλα στην αποθήκη που μένουν μας έδειξαν πεταμένο το κιβώτιο των ταχυτήτων του αυτοκινήτου που επέβαιναν όταν έγινε το επεισόδιο με τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της Β` ΚΟΑ στην περιοχή της Πιραμάς, για το οποίο η διοίκηση του Κυνηγητικού Συλλόγου Χίου τιμώρησε τον πρώτο με απλή ποινή επίπληξης.
 
Ο Α.Μ. υποστηρίζει ότι στην ουσία αθωώθηκε επειδή από τα στοιχεία που κατέγραψαν οι θηροφύλακες δεν προέκυψε κάποια παρατυπία και το επεισόδιο οφείλεται σε παρεξήγηση, που έγινε κατανοητή. Υποστηρίζει μάλιστα ότι στην ουσία έκανε και χάρη στον Κυνηγητικό Σύλλογο, επειδή μπορούσε να ζητήσει αποζημίωση για τις φθορές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο του από την καταδίωξη, αλλά δεν προχώρησε σε αυτή την πράξη επειδή γνωρίζει την κακή οικονομική κατάσταση του Συλλόγου. Διαψεύδει δε και αυτούς που υποστηρίζουν ότι με τη συμπεριφορά και τη δράση του  προκαλεί συνεχώς προβλήματα στις υπηρεσίες, το Σύλλογο και τους κυνηγούς, λέγοντας ότι δεν έχει συλληφθεί ποτέ να παρανομεί.
 
Η διοίκηση του Συλλόγου απαντά ότι τιμωρήθηκε με αυτή την ελαφρά ποινή  επειδή δεν είχε συνταχθεί σωστά το κατηγορητήριο, αλλά και ότι το κιβώτιο των ταχυτήτων δεν καταστρέφεται από πρόσκρουση.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ