17.10.2014 8:39

ΑΣΕΠ: Τελικοί πίνακες κατάταξης και διάθεσης υπαλλήλων σε διαθεσιμότητα

Στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων και φορέων, του δημοσίου, που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, το ΑΣΕΠ ανακοινώνει, ότι μετά την εξέταση των ενστάσεων από τα αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια, κατάρτισε και εκδίδει:

τελικό πίνακα κατάταξης
πίνακα απορριπτέων
τελικό πίνακα διάθεσης υπαλλήλων
πίνακα υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα διότι δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους.
Οι συγκεκριμένοι πίνακες αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και διαβιβάζονται στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και στους φορείς υποδοχείς.

Η καταχώρηση των υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα και αυτών που περιλαμβάνονται στον πίνακα απορριπτέων γίνεται με τον ΑΔΤ ή ΑΜΚΑ των υπαλλήλων, κατ' εφαρμογή της 62/2004 Απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Τέλος, σημειώνεται, ότι όσοι είχαν υποβάλει ένσταση στο πλαίσιο της συγκεκριμένης Ανακοίνωσης, θα ενημερωθούν γραπτώς επ' αυτής από τα αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια, με απόσπασμα Πρακτικού, το οποίο θα τους αποσταλεί ταχυδρομικά.
Newsroom ΔΟΛ

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ