22.12.2020 10:26

Άσ’ τα στο παράθυρο!

Δράση προσφοράς του 1ου Συστήματος Προσκόπων Χίου για το Γηροκομείο "Ζωρζής Μιχαληνός"

Το Προσκοπικό Δίκτυο (ενήλικοι εθελοντές) του 1ου Συστήματος Προσκόπων Χίου πραγματοποιεί για δεύτερη φορά τη δράση προσφοράς «Άσ’τα στο παράθυρο» και θα συγκεντρώσει συσκευασμένα τρόφιμα και καθαριστικά βάσει των αναγκών του Γηροκομείου Χίου "Ζωρζής Γ. Μιχαληνός". Για λόγους ασφαλείας, όσοι ενδιαφέρονται να συμβάλλουν, μπορούν να αφήνουν τα προϊόντα στο παράθυρο του 1ου Συστήματος Προσκόπων Χίου, σε συγκεκριμένες ώρες και μέρες και οι εθελοντές θα τα παραλαμβάνουν από την εσωτερική πλευρά μετά την αναχώρηση.

Ημέρες και ώρες: Τετάρτη και Πέμπτη 23-24 Δεκεμβρίου 12:00-6:00 μμ και Τετάρτη και Πέμπτη 30-31 Δεκεμβρίου 12:00-4:00 μμ.

Ανάγκες Γηροκομείου σε Τρόφιμα: ελαιόλαδο, σπορέλαιο, τραχανάς συσκευασμένος, γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, κρέμες σε σκόνη, ζάχαρη, ελληνικός καφές. 

Ανάγκες Γηροκομείου σε Καθαριστικά: χλωρίνη, υγρό καθαριστικό πατώματος, υγρό καθαριστικό πιάτων, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες.

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Χίου, βρίσκεται στην οδό Δωροθέου Πρωΐου 19, στο τέρμα της οδού Αμάντου (πίσω από την Μητρόπολη). Μπαίνετε στο προαύλιο της εκκλησίας. Βρίσκεται στο ισόγειο, δεξιά της εκκλησίας.

Τα μέλη του Προσκοπικού Δικτύου καλούν όλους τους γονείς και φίλους να συμμετέχουν για άλλη μία φορά στη δράση προσφοράς ακολουθώντας όλους τους κανόνες και τα μέτρα της πολιτείας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Αναστασία Δεββέ (κιν: 694-623-17-57) ή επισκεφθείτε μας στο fb: 1spchios και το instagram: 1chiou.gr. Υπεύθυνος της Δράσης είναι ο Γιώργος Μπουμπάρης (κιν: 699-848-33-37). Έχει ενημερωθεί για την δράση η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.


Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου!

#scouts4sdgs #1chiou #1spchios #pd #proskopiko_diktyo #pd1chiou #synehizoume #συνεχίζουμε #scoutsofchios #scoutsofgreece #scouts #chios #menoumespiti

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ