13.7.2023 17:00

ΑΡΤΙΟΝ - Παράδοση του οβολού των θαμώνων της μουσικής βραδιάς στο Γηροκομείο Χίου

Ως γνωστόν στις 5 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η μουσική βραδιά αγάπης "Πολλοί λαλούν και πολλοί χορεύουν" από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "ΑΡΤΙΟΝ" και την ΠΕΣ-ΝΑΤ- Παγχιακή Ένωση Συνταξιούχων Ναυτικών Χίου, στο "Grecian Castle", υπέρ του Γηροκομείου Χίου, με την εθελοντική προσφορά των μελών της ορχήστρας και των ερασιτεχνών τραγουδιστών. 

Στον κουμπαρά που είχε τοποθετηθεί συγκεντρώθηκαν 816 ευρώ, εκ των οποίων τα 300 προσφέρθηκαν από την ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου και τα υπόλοιπα 516 από τους πολυπληθείς θαμώνες, οι οποίοι διασκέδασαν με το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές. Το ποσόν καταμετρήθηκε δημόσια στο τέλος της όμορφης βραδιάς και παραδόθηκε στον Πρόεδρο του Γηροκομείου Χίου, κ. Δημήτρη Σαρρή, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίησή της, τόνισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το γηροκομείο και τις ανάγκες που έχει, προτρέποντας τους συμπατριώτες μας σε ανάλογες δράσεις αλληλεγγύης και ενίσχυσής του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ