11.3.2013 13:59

Αρνήθηκε τα πάντα

Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΩΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

Το αργότερο μέχρι τα μέσα της εβδομάδας αναμένεται να σταλεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου ο πλήρης φάκελος της προανάκρισης του 21χρονου Ν.Κ., που κατηγορείται ως ο κύριος υπαίτιος της καταστροφικής πυρκαγιάς του περασμένου Αυγούστου.
Ο νεαρός, έπειτα από την τετραήμερη προθεσμία που είχε λάβει από την ανακριτική υπηρεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου την προηγούμενη Δευτέρα, παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, συνοδεία της δικηγόρου Μ. Γιαννάρα και κατέθεσε για περίπου μία ώρα αναφορικά με τις κατηγορίες που του αποδίδονται.
O νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε ότι είναι εκείνος ο οποίος βρίσκεται πίσω από την πυρκαγιά, τονίζοντας ότι οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι ελλιπείς και αβάσιμες, δίνοντας έτσι το πρώτο στίγμα της υπερασπιστικής του γραμμής.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης ο 21χρονος αναχώρησε από το κτίριο της Πυροσβεστικής.
Μετά την ανάγνωση του φακέλου ο Εισαγγελέας είναι πιθανόν να οδηγήσει τον 21χρονο στον Ανακριτή, οπότε και οι δυο τους θα αποφασίσουν για την τύχη του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ