1.7.2019 16:16

Αρίστευσε στα Μαθηματικά και τη Φυσική η Θεανώ Ιωάννα Κρουσουλούδη

Το 3ο ΓΕΛ κράτησε υψηλά τα ποσοστά επιτυχίας στις Πανελλήνιες

Αρίστευσε στα δύο δυσκολότερα μαθήματα της Θετικής κατεύθυνσης στα Μαθηματικά και τη Φυσική συγκεντρώνοντας 100/100 και στα δύο η μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ Χίου Θεανώ-Ιωάννα Κρουσουλούδη, η οποία συμμετείχε στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις στα πεδία της θετικής κατεύθυνσης και των επιστημών υγείας, συγκεντρώνοντας 19180 μόρια στο πρώτο πεδίο και 18976 στο δεύτερο αντίστοιχα.  «Το σχολείο μας είχε εξαιρετικές επιδόσεις και φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις με τους κόπους των μαθητών-μαθητριών να ανταμείβονται. Πρώτη σε βαθμολογία στο 3ο ΓΕΛ είναι η Θεανώ Ιωάννα Κρουσουλούδη, η οποία έδωσε πέντε συνολικά μαθήματα αφού ήταν υποψήφια στο θετικό πεδίο και στο Επιστημών Υγείας. Το καταπληκτικό είναι ότι αυτό το κορίτσι κατάφερε να γράψει 20 στα Μαθηματικά και τη Φυσική προσανατολισμού και είναι από τα ελάχιστα παιδιά σε ολόκληρη την Ελλάδα που έγραψε 100/100 σε αυτά τα μαθήματα, τα θέματα των οποίων φέτος ήταν  πολύ δύσκολα και απαιτητικά. Παράλληλα στο πεδίο Επιστήμες Υγείας ο Κων/νος Κλεισσάς συγκέντρωσε 18871 μόρια και στις Θετικές Επιστήμες η Μαρία Κοιλαλού 18335», δήλωσε στον «π» φανερά ικανοποιημένη η διευθύντρια του 3ου ΓΕΛ Κ. Χαλιορή Νύκτα.

Παράλληλα η κα Χαλλιορή δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην περίπτωση της μαθήτριας Σελάλα Ιωάννας, η οποία κατόρθωσε να γράψει στην έκθεση 18, παρότι η μητρική της γλώσσα δεν είναι τα ελληνικά. «Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτό το κορίτσι είχε αυτή την επίδοση. Είναι ένας πολύ υψηλός βαθμός, ίσως και ο υψηλότερος στο νησί. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια και πάντα να έχουν επιτυχίες στη ζωής τους».    

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ