29.5.2014 12:23

Αρχή του μήνα με πεζοδρομήσεις

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΜΑΧΑΛΑ

Με την εκτέλεση του πιο πολυσυζητημένου έργου στο κέντρο της πόλης ξεκινάει ο Ιούνιος καθώς από την ερχόμενη Δευτέρα τα συνεργεία της ανάδοχης εταιρείας για την πεζοδρόμηση του Φραγκομαχαλά ξεκινούν την υλοποίησή του.

Σύμφωνα με τον Π. Στεφάνου η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στην οδό Κωνσταντίνου Μονομάχου θα απαιτήσει την τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στην εν λόγω οδό προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε ατύχημα κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Έτσι το πλάνο της κυκλοφορίας προβλέπει την υποχρεωτική δεξιά πορεία των οχημάτων από την Ε.Μ.Χ. την άνοδο μέσω της οδού Αγίου Φωτίου και τέλος την έξοδο από την οδό Συνοδινού.

Το χρονοδιάγραμμα

Οι εργασίες σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών θα διαρκέσουν μέχρι και τις αρχές Αυγούστου και θα κοστίσουν περί τις 180.000 ευρώ. 

«Προβλέπεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων μέχρι της πλατεία Αγίας Μαρκέλλας. Από τη μία πλευρά θα επεκταθούν κατά 80 εκατοστά και από την άλλη μέχρι 1,20 μέτρα και θα διαθέτουν μπάρες για τυφλούς», εξήγησε ο κ. Στεφάνου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ