13.5.2016 14:01

Are you dreaming of Chios?

ΣΠΑΕΙ ΡΕΚΟΡ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

37.800 άτομα, 14.000 προβολές και 675 κοινοποιήσεις, νούμερα που αντικατοπτρίζουν την τεράστια απήχηση της, είχε η καμπάνια #dreamingofchios . ​To demo video που δημοσιεύθηκε χθες, με τα πρώτα βιντεάκια που μας έστειλαν φίλοι της Χίου και με οδηγίες για όλους όσους θέλουν να φτιάξουν το δικό τους βιντεάκι προσέλκυσε ήδη σχεδόν 37.​800 άτομα, έχει κάνει 1​4.000 προβολές και 67​5​ κοινοποιήσεις μέχρι στιγμής.

Όπως σημειώνει σε δελτίο τύπου που απέστειλε το Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας, "Στόχος μας είναι η καμπάνια να μπορέσει να συνεχιστεί για λίγες ημέρες ακόμη, για να διατηρήσουμε το ενδιαφέρον στη σελίδα​ ​chios.gr και να μοιραστούν κι άλλοι φίλοι τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες τους​ από τη Χίο​.

Πάντως το συγκεκριμένο εγχείρημα απέδειξε τη δυναμική των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ​όπου το chios.gr έχει συστηματική και διαρκώς ανερχόμενη παρουσία, την οποία μάλιστα καμπάνιες σαν τη συγκεκριμένη ενισχύουν ιδιαίτερα.

​Ας προβάλουμε λοιπόν ο καθένας όσο μπορεί την καμπάνια σε φίλους, γνωστούς, πελάτες κ.λ.π εκτός Χίου​, προτρέποντάς τους να συμμετέχουν και ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τη σελίδα της Χίου​ ​chios.gr στα κοινωνικά μέσα. ​Οι επαγγελματίες μπορούν συστηματικά να μοιράζονται περιεχόμενο από τις σελίδες κοινωνικές δικτύωσης chios.gr ενισχύοντας και αξιοποιώντας αυτή τη δυναμική προς όφελος των δικών τους σελίδων".​

Οι σύνδεσμοι του βίντεο στα διάφορα μέσα είναι οι εξής:

 

Facebook

https://www.facebook.com/chiostravelguide/videos/545217182325614

 

Instagram

https://www.instagram.com/p/BFTf6lMPn62/

 

Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=lfIydI7snJs

 

Twitter

https://twitter.com/chiosgr/status/73065371158485811

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ