Κοινωνία

3/1/14 10:41

τελ. ενημ.: 3/1/14 10:41

Αποσύρθηκαν 4.000 οχήματα στη Χίο

ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Αν οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια, τότε η οικονομική κρίση μάλλον θα είναι εκείνη που θα λύσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης μας κι όχι τα μέτρα που παίρνει κατά καιρούς η δημοτική αρχή.
Ούτε 100 ούτε 200 ούτε καν 2.000 που ήταν τις προηγούμενες χρονιές. Το κλείσιμο του 2013 βρίσκει την Εφορία να έχει κατακλυστεί από πινακίδες κυκλοφορίας  4.000 αυτοκινήτων και δικύκλων, αφού οι ιδιοκτήτες τους αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και τις καταθέτουν παροπλίζοντας τα οχήματα τους.
Την περσινή χρονιά είχε χαρακτηρίσει η κατάθεση πινακίδων οχημάτων μεγάλου κυβισμού. Φέτος, με τα οικονομικά να είναι ακόμη πιο δύσκολα, έχουν διπλασιαστεί οι ιδιοκτήτες  οχημάτων που καταθέτουν τις πινακίδες είτε για λίγο, μέχρι να συγκεντρώσουν το ποσό που απαιτείται για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, είτε επ΄ αόριστον, μένοντας από επιλογή χωρίς αυτοκίνητο λόγω των οικονομικών συνθηκών.
Η πολιτεία χάνει έσοδα και θα χάνει ακόμη περισσότερο όσο  δε συνειδητοποιεί σε τι δεινή θέση έχει φέρει όλους τους πολίτες ενώ την ίδια ώρα αυξάνονται κατακόρυφα τα κρούσματα με πλαστές πινακίδες. Και ο παραλογισμός συνεχίζεται.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση