18.10.2012 10:13

«Αποστολή» σε Χίο Οινούσσες και Ψαρά

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

 Στην ενίσχυση με ιατροφαρμακευτικό υλικό της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου και των αγροτικών ιατρείων των Δήμων Χίου, Ψαρών και Οινουσσών καθώς και τον εμβολιασμό παιδιών στα Ψαρά και τις Οινούσσες, προχωρούν η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με την ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, μέσα από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.
Το οδοιπορικό υγείας που αφορά την ακριτική νησιωτική μας Μητρόπολη θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 19, 20 και 21 Οκτωβρίου 2012, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου: άφιξη στη Χίο και μετάβαση στα Ψαρά.
Σάββατο 20 Οκτωβρίου: 10:00 π.μ. στα Ψαρά, παράδοση – παραλαβή ιατροφαρμακευτικού υλικού  και εμβολιασμός παιδιών.
Μετάβαση στις Οινούσσες, όπου στις 14:00 θα γίνει παράδοση – παραλαβή ιατροφαρμακευτικού υλικού  και εμβολιασμός παιδιών.
Κυριακή 21 Οκτωβρίου: 11:00 π.μ. στην Ιερά Μητρόπολη Χίου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου, παράδοση – παραλαβή ιατροφαρμακευτικού υλικού.
Τη συγκεκριμένη δράση επιμελούνται και συνοδεύουν ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της «Αποστολής»  Γιάννης Πεταλάς ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γεώργιος Πατούλης και η παιδίατρος Ελένη Δουλιανάκη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ