27.5.2013 10:15

Αποπλανούσε ανήλικες προσποιούμενος τον αστυνομικό

Στη σύλληψη ενός 40χρονου προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου η αστυνομία στα Πετράλωνα, ο οποίος λίγη ώρα πριν προσποιούμενος τον αστυνομικό, προσέγγισε ανήλικη και ασέλγησε εις βάρος της.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 40χρονος εντόπιζε ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας 8 έως 14 ετών την ώρα που έφευγαν από το σχολείο τους, μόλις τελείωναν τα μαθήματά τους.

Στη συνέχεια τις ακολουθούσε, κινούμενος με μοτοσυκλέτες διαφόρων τύπων και φορώντας πάντα προστατευτικό κράνος, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών στις οποίες διέμεναν.

Στη συνέχεια έμπαινε μαζί τους στις πολυκατοικίες και προσποιούμενος τον αστυνομικό, επιδεικνύοντας κάποια έγγραφα από το πορτοφόλι του, τις παραπλανούσε ότι διενεργεί έρευνα για κλοπή στο σχολείο ή για ναρκωτικά και τις οδηγούσε σε απόμερο κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας, όπου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Από μέχρι στιγμής έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι, κατά την τελευταία πενταετία είχε ασελγήσει σε βάρος 21 ανήλικων κοριτσιών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Μάλιστα, κατά τη δεκαετία 1995 - 2005 είχε συλληφθεί δύο φορές, για αδικήματα τα οποία στρέφονται κατά της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας ανηλίκων κάτω των 12 ετών, για τα οποία έχει καταδικαστεί και φυλακιστεί.

Εις βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗ:E-GO

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ