19.4.2012 16:27

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διέρρηξαν τα Θαλασσοπούλια (ηχητικό απόσπασμα)

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΑΓΝΩΣΤΩΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΖΑΝΝΙΚΟΥ ΣTON ΑΓΙΟ ΙΣΙΔΩΡΟ ΣΥΚΙΑΔΑΣ

 

Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρώην πρόεδρος  του Επιμελητηρίου Αντ. Ζαννίκος αφού πηγαίνοντας στην κατασκήνωση που διατηρεί στον Άγιο Ισίδωρο Συκιάδας, αντίκρισε διαρρηγμένα τα μισά από τα κτίρια του χώρου.

Όπως εξήγησε μιλώντας στον «π» οι δράστες, με τη χρήση άγνωστου αντικειμένου κατάφεραν να διαρρήξουν τις πόρτες και να αφαιρέσουν μέσα από τις εγκαταστάσεις κατασκηνωτικά υλικά και διάφορα εργαλεία το ύψος των οποίων ανέρχεται περί τις 3.000 ευρώ.

«Δεν ξέρω ποιος το έκανε αυτό και για ποιο λόγο. Μερικά από τα αντικείμενα όντως κοστίζουν και μπορούν να πουληθούν. Όμως είμαι σίγουρος ότι σύντομα η αστυνομία θα βρει τα ίχνη των δραστών», ανέφερε ο κ. Ζαννίκος, δηλώνοντας παράλληλα την ανησυχία του για τα συνεχή κρούσματα διαρρήξεων. 

ΑΚΟΥΣΤΕ:

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ