28.6.2016 15:39

Αποχαιρέτησαν τη Χίο με χαμόγελο ικανοποίησης

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ PRESS TRIP ΡΩΣΩΝ BLOGGERS ΣΤΗ ΧΙΟ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ταξίδι εξοικείωσης των Ρώσων bloggers Alex Mazurov (https://www.instagram.com/alex.mazurov/)  και Anastasia Glebova (https://www.instagram.com/glebovaanastasia/) (www.nearthelighthouse.com/blog-ru/ ) που επισκέφθηκαν τη Χίο από τις 20 έως τις 24/06, στο πλαίσιο του press trip που διοργάνωσε ο Ε.Ο.Τ. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. 

Στόχος της αποστολής ήταν η γνωριμία με τα νησιά και το άνοιγμα προς τη ρωσική αγορά, δίνοντας έμφαση στα φυσικά τοπία και τις ιδιαίτερες ομορφιές του κάθε νησιού.

Το πρόγραμμά τους στη Χίο καταρτίστηκε από το Τμήμα Τουρισμού Π.Ε. Χίου και περιλάμβανε γνωριμία με το νότιο τμήμα του νησιού (Πυργί, Μεστά, Μουσείο Μαστίχας, Αποθήκα), το κεντρικό και βόρειο τμήμα (Νέα Μονή, Ανάβατος, Αυγώνυμα, Βολισσός, Λευκάθια), το βορειοανατολικό τμήμα (Άγιος Ισίδωρος, Λαγκάδα, Καρδάμυλα, Γιόσωνας) καθώς και τον Κάμπο και την Πόλη της Χίου. Γνώρισαν τον πολιτισμό της μαστίχας και τη μαστιχοκαλλιέργεια και την τοπική κουζίνα, από την οποία και εντυπωσιάστηκαν. 

Η διοργάνωση του ταξιδιού αυτού αναμένεται να έχει θετικά αποτελέσματα για τη Χίο, καθώς οι Ρώσοι bloggers έφυγαν πολύ ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους και θεωρούν ότι υπάρχει μερίδιο της ρωσικής αγοράς που ενδιαφέρεται για προορισμούς με πλούσιες φυσικές ομορφιές, οι οποίοι διατηρούν την αυθεντικότητά τους και προσφέρουν δυνατότητες για εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως είναι τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ