14.5.2012 19:18

Απόδραση στη γη της επαγγελίας

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΟ Κ.Π.Ε. ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΓΑΛΑΣ

Μέχρι την Πέμπτη 17 Μαΐου παρατείνεται η δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής στην επιμορφωτική ημερίδα που διοργανώνει το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ομηρούπολης στο Άγιο Γάλας την Κυριακή 20 Μαΐου.
Η μεταφορά καλύπτεται από το Κ.Π.Ε. με λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 09.00 από την Κλειδού. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μυστικά του οικισμού, του σπηλαίου και του βυζαντινού ναού της Αγιογαλούσαινας από την ξενάγηση του τ. σχολικού συμβούλου Κ. Φραγκομίχαλου και να περάσουν μοναδικές στιγμές μέσα στη φύση με την καθοδήγηση των διοργανωτών.
Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι, ανεξάρτητα από την εκπαιδευτική ιδιότητα, σε μια ημερήσια εκδήλωση πλημυρισμένη από αρώματα της άνοιξης.
Αιτήσεις γίνονται δεκτές στο τηλέφωνο και φαξ: 22710-94478, με τον ανώτατο αριθμό συμμετεχόντων να ορίζεται στα 50 άτομα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ