26.8.2013 14:22

Απόβαση Κυπριακή με το «Salamis Filoxenia»

ΣΤΗ ΧΙΟ Ο ΡΙΚ

Πολυπληθής αντιπροσωπεία από την Κύπρο, υπό τη γενική διεύθυνση του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, θα φτάσει στο νησί μας μεθαύριο Τετάρτη.
     Η αποστολή θα προσεγγίσει το λιμάνι της Χίου στις 6.00 το πρωί με το πλοίο «Salamis Filoxenia» και αμέσως θα αναχωρήσει με λεωφορείο για τα Μαστιχοχώρια, με τη συνοδεία του αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Μαστιχοχωρίων Ηλ. Κλεισσά. Γύρω στις 10.00 το πρωί θα γίνει συμβολική δενδροφύτευση στο προαύλιο της εκκλησίας του Ταξιάρχη στα Μεστά, σε ένδειξη συμπαράστασης για την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε πέρσι το νησί μας. Στις 12.00 το μεσημέρι, στην πλατεία Μιχαήλ και Σταματίας Ξυλά, δίπλα από το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δ. Χίου, θα πραγματοποιηθεί κοινή εκδήλωση με χορούς και τραγούδια από την κυπριακή και χιακή παράδοση, σε συνεργασία με το Δήμο Χίου και πολιτιστικούς φορείς του νησιού. Το πλοίο θα αναχωρήσει από τη Χίο στη 1.00 το μεσημέρι.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ