2.6.2014 12:50

Αποβάλλεται μεν, παραμένει δε...

Την αποβάλλουν από το κτίριο το Λιμενικό Ταμείο και η Κτηματική Υπηρεσία αλλά όπως προκύπτει…. η εταιρεία ΚΑΣΤΡΑΚΙ Ε.Π.Ε. θα λειτουργήσει και φέτος το καφέ μπαρ  «Μπούρτζι».

Ήδη η επιχείρηση προχωρεί κανονικά στις προετοιμασίες λειτουργίας αφού προς το παρόν δεν έχει λάβει το απαιτούμενο έγγραφο διοικητικής αποβολής.

Το Λιμενικό Ταμείο, με την απόφαση της 17ης Μαρτίου, 4ο θέμα, η οποία έχει δημοσιευθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με  ΑΔΑ: Β1ΞΟΟΡΛΩ-ΜΩ, έχει ενημερώσει την Κτηματική ότι επιθυμεί τη διοικητική αποβολή της επιχείρησης από το κτίριο, επειδή δεν έχει ανταποκριθεί σε υποχρεώσεις που ορίζονται απο την διμερή σύμβαση.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας Παντελή Κριτή τις αμέσως επόμενες μέρες θα επιδοθούν τα έγγραφα της  διοικητικής αποβολής και του προστίμου αυθαίρετης χρήσης των εγκαταστάσεων.

Η επίδοση όμως καθυστέρησε γιατί έπρεπε να διευκρινισθεί ποια υπηρεσία έπρεπε να την επιδώσει. Τελικά, υπεύθυνη είναι η Κτηματική και αυτή θα προχωρήσει τη διαδικασία, έστω και καθυστερημένα.

«Την περασμένη Παρασκευή συζητήσαμε οι δύο υπηρεσίες και πιστοποιήθηκε ότι η ευθύνη εφαρμογής της διαδικασίας ανήκει σε μας», προσθέτει ο Π. Κριτής.

Με αυτά τα δεδομένα και με τη βεβαιότητα ότι ο αποβαλλόμενος θα ασκήσει όλα τα νόμιμα μέσα που δικαιούται για ακύρωση ή αναστολή εφαρμογής της απόφασης αποβολής, όπως πιστεύει ο Π. Κριτής,  μάλλον θα πρέπει να θεωρείται σίγουρό ότι μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση, η καφετέρια θα δουλέψει και φέτος με την ίδια διεύθυνση. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ