Κοινωνία

9/8/13 11:34

τελ. ενημ.: 23/8/13 11:03

Από τον Σεπτέμβριο οι κινητοποιήσεις

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΔ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗ ΧΙΟ

Τα μπάνια του λαού έφαγαν και τις παραιτήσεις των δημάρχων του Β. Αιγαίου που αντί να παραιτηθούν, όπως είχαν δεσμευθεί σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους δημοτικούς υπαλλήλους που βρίσκονται αντιμέτωποι με τη διαθεσιμότητα, απλά θα συνεδριάσουν για τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης τον… Σεπτέμβριο.

Αυτό αποφάσισε χθες το Διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔ Β. Αιγαίου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του. «Η τοπική Αυτοδιοίκηση οδηγείται σε αδιέξοδο. Τα προβλήματα ολοένα κι αυξάνονται, δεν μας αφήνουν άλλο περιθώριο παρά να βάλουμε λουκέτο στους Δήμους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Χίου κι αποφεύγοντας να σχολιάσει περαιτέρω τα περί παραιτήσεων κατέληξε «εδώ μιλάμε για κλείσιμο όλων των Δήμων, τι να κάνουν οι παραιτήσεις των δημάρχων».

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, όπως εξήγησε ο δήμαρχος Χίου είναι η νέα εγκύκλιος που προστάζει νέες περικοπές στη ΣΑΤΑ. «Μας κόβουν τη ΣΑΤΑ κατά 53%. Τι τεχνικό πρόγραμμα, τι προϋπολογισμό και τι έργα μπορούμε να κάνουμε με μείων 53%;Οδηγούμαστε μαθηματικά σε λουκέτο», είπε ο δήμαρχος.

Ο ίδιος υποστήριξε πως όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι θα τεθούν επί τάπητος στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας τον Σεπτέμβρη.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση