Κοινωνία

28/5/13 14:29

τελ. ενημ.: 28/5/13 14:29

"Από την ιδέα στην υλοποίηση"

2ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με τη Σχολή Επιστημών της Διοίκησης διοργανώνει,  για δεύτερη συνεχή χρονιά, στη Χίο την περίοδο 1 με 5 Ιουλίου 2013, το 2ο Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας με θέμα "ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ''.

Στόχο έχει να καθοδηγήσει τους/τις προπτυχιακούς/ές και μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο να μετατρέπουν τις ιδέες τους σε πράξη και να προσφέρει μια πλατφόρμα δικτύωσης στους επίδοξους επιχειρηματίες του Αιγαίου μέσω της οποίας θα μπορούν να συζητήσουν και να αναπτύξουν τις ιδέες τους σε ένα φιλικό προς αυτούς περιβάλλον.

Το Θερινό Σχολείο εκτός από τις διαλέξεις στο αντικείμενο της επιχειρηματικότητας από καθηγητές/τριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου και προσκεκλημένους/ες εισηγητές/τριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα παρέχει καθοδήγηση από επιχειρηματίες και εκπροσώπους των επιχειρήσεων, καθώς και προσανατολισμένα στη δράση εργαστήρια, όπου οι φοιτητές/τριες θα μπορούν να εργαστούν για την ανάπτυξη της ιδέα τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του 2ου Θερινού Σχολείου Νεανικής Επιχειρηματικότητας  https://mke.aegean.gr/2013/05/23/summer-school/

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει, την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, παρακαλώ καλέστε στα γραφεία της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο τηλέφωνο 22710-35083, email: chios.mke@aegean.gr. Υπεύθυνη επικοινωνίας κα Ρούλα Αμπαζή.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση