11.5.2016 17:27

Από το Νικολή στο...Γιώργο

ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ «ΜΑΜΟΥΝΑ», ΣΤΗΝ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ

Η δυναστεία της οικογένειας Μαμούνα στο μπιφτέκι και το σουβλάκι συνεχίζεται και επεκτείνεται. Από το Νίκο, που άνοιξε το 1975 στην οδό Δαμαλά αρ. 3 στην Απλωταριά ένα σουβλατζίδικο σε μικρό χώρο που έγραψε ιστορία, τα ηνία πήρε από το 2011 ο ανιψιός του Γιώργος, που έχει αποκτήσει το χώρο από το 2009. Δουλεύει μαζί με τη σύζυγο του Βούλα, η οποία για χάρη του επέστρεψε από την Αμερική μόνιμα στη Χίο

Τα προϊόντα και η ποιότητα παραμένουν τα ίδια. Κάθε μέρα ζυμώνουν χειροποίητο μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κρέας, το χοιρινό σουβλάκι  είναι παραγωγής τους και σερβίρεται με φρεσκοψημένο ψωμί.

Οι επεκτάσεις

Το κατάστημα έπρεπε να μεγαλώσει. Απόκτησε διάδρομο, εντοιχισμένο πάγκο πελατών, καθίσματα και δεύτερη είσοδο/έξοδο από την οδό Σκαναβή. Με ντιλίβερι φτάνει σε όλη την Χώρα και τις συνοικίες της. Αλλά το μεγάλο έργο είναι η δημιουργία παρασκευαστηρίου στο Δαφνώνα απ’ όπου πουλάνε μπιφτέκι ωμό, με παραγγελίες.

Οικόσημο

Η επιχείρηση απόκτησε και οικόσημο με αναμενόμενο σήμα κατατεθέν. Ένα μεγάλο "Μ", που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και οδηγεί στο μέλλον. Καλές δουλειές.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ