11.5.2016 17:27

Από το Νικολή στο...Γιώργο

ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ «ΜΑΜΟΥΝΑ», ΣΤΗΝ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ

Η δυναστεία της οικογένειας Μαμούνα στο μπιφτέκι και το σουβλάκι συνεχίζεται και επεκτείνεται. Από το Νίκο, που άνοιξε το 1975 στην οδό Δαμαλά αρ. 3 στην Απλωταριά ένα σουβλατζίδικο σε μικρό χώρο που έγραψε ιστορία, τα ηνία πήρε από το 2011 ο ανιψιός του Γιώργος, που έχει αποκτήσει το χώρο από το 2009. Δουλεύει μαζί με τη σύζυγο του Βούλα, η οποία για χάρη του επέστρεψε από την Αμερική μόνιμα στη Χίο

Τα προϊόντα και η ποιότητα παραμένουν τα ίδια. Κάθε μέρα ζυμώνουν χειροποίητο μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κρέας, το χοιρινό σουβλάκι  είναι παραγωγής τους και σερβίρεται με φρεσκοψημένο ψωμί.

Οι επεκτάσεις

Το κατάστημα έπρεπε να μεγαλώσει. Απόκτησε διάδρομο, εντοιχισμένο πάγκο πελατών, καθίσματα και δεύτερη είσοδο/έξοδο από την οδό Σκαναβή. Με ντιλίβερι φτάνει σε όλη την Χώρα και τις συνοικίες της. Αλλά το μεγάλο έργο είναι η δημιουργία παρασκευαστηρίου στο Δαφνώνα απ’ όπου πουλάνε μπιφτέκι ωμό, με παραγγελίες.

Οικόσημο

Η επιχείρηση απόκτησε και οικόσημο με αναμενόμενο σήμα κατατεθέν. Ένα μεγάλο "Μ", που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και οδηγεί στο μέλλον. Καλές δουλειές.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ