3.3.2017 20:01

Από κοινού μεταφορά προσφύγων και εργαζόμενων στη ΒΙΑΛ προτείνει η ΛΑΣ

Τη διεκδίκηση επιπλέον χρηματοδότησης από το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής για τη μεταφορά των εργαζόμενων στη ΒΙΑΛ,  και την εκ νέου αποδοχή από την Ύπατη Αρμοστεία της πρότασης για κοινή μεταφορά εργαζομένων και προσφύγων στη ΒΙΑΛ, όπως γινόταν και στην αρχή, πρότεινε η ΛΑΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου για να ξεπεραστεί το πρόβλημα της ασφαλούς μεταφοράς των εργαζομένων στη ΒΙΑΛ.

Η πρόταση κατατέθηκε από τον Μ. Σκούφαλο κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης να σημειώνει ότι όσοι εργαζόμενοι δεν επιθυμούν να μεταφέρονται μαζί με τους πρόσφυγες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους μέσα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον επικεφαλής της ΛΑΣ και για τον εμβολιασμό των εργαζόμενων, «Μας έγινε η καταγγελία ότι οι άνθρωποι δεν έχουν κάνει τα απαραίτητα εμβόλια αν και τους έχει συσταθεί, έδειξαν ως υπεύθυνο το δήμο και συνεπώς ούτως ή άλλως πρέπει και  αυτό να λυθεί, γιατί είναι εντός των πλαισίων που μπορεί να δράσει η δημοτική αρχή», ανέφερε ο κ. Σκούφαλος για να καταλήξει «Τα σύννεφα του ιμπεριαλιστικού πολέμου συνεχώς πυκνώνουν, η άρχουσα τάξη της Τουρκίας σε συμπαράταξη με το φασιστικό κέρας των Γκρίζων Λύκων εξυφαίνει θερμά επεισόδια με απρόβλεπτες καταστάσεις που απαιτούν από το λαό μας, όχι μόνο να αποτρέψει τέτοια σχέδια, όχι μόνο να τιμωρήσει τον οποιοδήποτε εισβολέα, αλλά και όλους αυτούς στο εσωτερικό της χώρας που μας έχουν μπλέξει δεκαετίες τώρα στα πλοκάμια του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και στις λυκοσυμμαχίες του κεφαλαίου».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ