28.1.2015 11:07

Απλά τέτοια κατάσταση, δεν υπάρχει!

ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ, ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Ακόμη κι αν αναλογιστούμε με ρεαλισμό το μέγεθος των ζημιών που προκλήθηκαν σε δεκάδες ιδιοκτησίες και επιχειρήσεις από τη βροχόπτωση, δεν φτάνει μάλλον σε τίποτα την κατάσταση του οδικού δικτύου στην πόλη και στο επαρχιακό δίκτυο.

Δεν είναι απλά λακκούβες, δεν είναι απλά ζημιές στους δρόμους που επιδεινώνονται από τα άθλια σε ποιότητα  οδικά έργα, είναι περισσότερο η αδιαφορία να «μπαλωθούν» προσωρινά οι διάσπαρτες τρύπες που απειλούν κυρίως τους δικυκλιστές, να υπάρξει μια πρώτη μέριμνα ώστε ο πολίτης να νιώσει ότι υπάρχουν συνεργεία και υπηρεσίες για να ενδιαφερθούν.

Πουθενά δεν έχει «διορθωθεί» το παραμικρό, από τον παραλιακό του αεροδρομίου, μέχρι το δρόμο του Κάμπου, μέχρι το εσωτερικό δίκτυο της πόλης, μέχρι το επαρχιακό δίκτυο που μοιάζει στοιχειωμένο....

Ερωτήματα που έχουν τεθεί δεκάδες φορές επανέρχονται. Οι δρόμοι αυτοί πληρώθηκαν αδρά για να τους.... παίρνει το ποτάμι με την πρώτη νεροποντή. Οι δρόμοι αυτοί ασφαλτοστρώθηκαν αλλά προφανώς όχι με άσφαλτο, με κάτι άλλο που εξαφανίζεται κάθε φορά που τα φυσικά φαινόμενα κάνουν την εμφάνισή τους. Που πάει λοιπόν αυτή η κατάσταση; Γιατί τέτοια ανοχή; Γιατί τέτοια καθυστέρηση να επισκευαστούν έστω πρόχειρα οι δρόμοι με ζημιές;

Υπάρχουν μηχανισμοί σε τούτο τον τόπο ή όλα τελικά έχουν αφεθεί στην τύχη τους; 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ