27.1.2016 10:33

Απεργούν και πάλι στις 27-28 Ιανουαρίου οι υπάλληλοι του ΝΑΤ

Την προκήρυξη νέας 48ωρης απεργίας για τις 27 και 28 Ιανουαρίου με αιχμή το ασφαλιστικό αποφάσισε στη συνεδρίασή της την Παρασκευή η γενική συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων ΝΑΤ, που συμπαρατάσσονται με την ΠΝΟ.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου, «με την 11ήμερη απεργία τους αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν παρά τις παραπλανητικές προσπάθειες των υπουργών οι οποίοι διερωτώνται για την έντονη αντίδρασή μας.

Το ΝΑΤ όπως και το λιμάνι του Πειραιά ήταν τα λάβαρα με τα οποία η σημερινή κυβέρνηση έπεισε τους εργαζομένους να την ψηφίσουν. Και ακριβώς αυτά τα λάβαρα τα ξεπουλά με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο, όχι μόνο αυτοαναιρούμενη, αλλά προσπαθώντας να μας πείσει ότι όλα αυτά γίνονται και για το συμφέρον μας» σημειώνουν.

Οι υπάλληλοι του ΝΑΤ δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους με κάθε μέσο. «Θα τα καταφέρουμε όπως και στο παρελθόν να ανατρέψουμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης, έστω κι αν χρειαστεί να μείνουμε μόνοι να αγωνιζόμαστε» υποστηρίζουν και καλούν εκ νέου την ΠΝΟ, τους ναυτεργάτες, τους συνταξιούχους ναυτικούς, τους εργαζόμενους στην Εστία Ναυτικών, στον ΕΛΟΕΝ και όλους τους εμπλεκόμενους με τη ναυτιλία σε κοινό μέτωπο «για να αντιμετωπίσουμε τον κυβερνητικό Αρμαγεδδώνα».

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί θα συγκληθεί και πάλι η γενική συνέλευση των υπαλλήλων του ΝΑΤ, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ