25.2.2016 15:40

Απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας από την ΠΝΟ

Την απόφασή της να προχωρήσει σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις, μετά την κατάθεση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή, αποφάσισε σε χθεσινή της συνεδρίαση η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με κύκλους της ΠΝΟ, οι απεργιακές κινητοποιήσεις αυτή τη φορά θα είναι διαρκείας και πλέον δεν πρόκειται να υπάρξει καμία εξαίρεση σε πλοία που μεταφέρουν μετανάστες και πρόσφυγες από τα νησιά κάτι που αναμένεται να δημιουργήσει έντονο πρόβλημα στα νησιά του Αιγαίου.

Η ανακοίνωση της ΠΝΟ αναφέρει οτι:

"Καταγγέλλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την πρωτοφανή στάση της κυβέρνησης, που όχι μόνον αρνείται τον ουσιαστικό διάλογο, αλλά φαίνεται ότι δεν αντιλαμβάνεται και την κρισιμότητα της όλης κατάστασης, συνέπεια της οποίας όχι μόνον ο κλάδος των ναυτεργατών αλλά το σύνολο των Ελλήνων εργαζομένων και ελευθέρων επαγγελματιών και αγροτών οδηγούνται στην εξαθλίωση και στην εξαφάνιση".

Η ΠΝΟ τονίζει επίσης ότι θα συνεχίσει και θα κλιμακώσει τις παρεμβάσεις και τον αγώνα της για τη διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων ναυτικών μέχρι την τελική απόσυρση του επίμαχου προσχεδίου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ