23.8.2014 9:44

Απεργία μέχρι τελικής πτώσης

Σε απεργία -αποχή κατά της αξιολόγησης θα προχωρήσει η ΑΔΕΔΥ από τις 30 Αυγούστου μέχρι και την ικανοποίηση των αιτημάτων της. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως σημειώνεται στην απόφαση, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν έως την 1η Νοεμβρίου, οπότε και λήγει η διαδικασία της αξιολόγησης.

Η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να απέχει από όλες τις διαδικασίες επαναπροσδιορισμού με νέα κριτήρια της μετατροπής των συμβάσεων ορισμένου σε αορίστου χρόνου του Ν. 4250/14, ενώ θα προχωρήσει και στη διεύρυνση του διεκδικητικού πλαισίου «ενάντια στις σχεδιαζόμενες νέες αναδιαρθρώσεις του μισθολογίου των Δημοσίων Υπαλλήλων που οδηγούν σε νέες μειώσεις μισθών και στις νέες περικοπές κοινωνικο-ασφαλιστικών δικαιωμάτων και ιατροφαρμακευτικών παροχών».

Επίσης, έγινε γνωστό πως η ΑΔΕΔΥ θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο της 6ης Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ