5.2.2016 18:05

Απέχουν και την επόμενη εβδομάδα οι μηχανικοί του ΤΕΕ

Συνεχίζεται η απεργία-αποχή όλων των διπλωματούχων μηχανικών από τη συμμετοχή τους σε τεχνικά συμβούλια έργων και μελετών, καθώς και από το σύνολο των επιτροπών με τεχνικό αντικείμενο από τη Δευτέρα έως τις 12 Ιανουαρίου.

Οι κινητοποιήσεις προβλέπεται να κλιμακωθούν και να συνεχιστούν δυναμικά τις επόμενες ημέρες κατά των προβλεπόμενων ρυθμίσεων που προτείνονται.

Η εν λόγω απόφαση έρχεται σε συνέχεια των αποφάσεων των διοικήσεων του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος, της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ και του συνόλου των συνδικαλιστικών, επιστημονικών, εργοληπτικών και μελετητικών φορέων των μηχανικών, με δεδομένο το προσωρινό, τουλάχιστον, αδιέξοδο που παρατηρείται στις συζητήσεις για το νέο ασφαλιστικό που προτείνεται από την κυβέρνηση, καθώς επίσης και των κινητοποιήσεων που κλιμακώθηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στόχος όλων αγωνιστικών δράσεων των μηχανικών καθώς και όσων στην πορεία προστεθούν είναι η αποτροπή ψήφισης αυτού του σχεδίου που καταστρέφει το ταμείο των μηχανικών, τον κλάδο συνολικά, και ναρκοθετεί ουσιαστικά την αναγκαία αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας και του λαού.



Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ