21.1.2014 11:29

Απέδωσε η «Κυριακή των Ευχαριστιών»

ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

Πρόσφορο έδαφος βρήκε η πρωτοβουλία της Κλινικής «Ελευθώ», που την Κυριακή άνοιξε τις πόρτες των ιατρείων της για δωρεάν εξέταση σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας, στα πλαίσια δράσης την οποία έχει ονομάσει ως «Κυριακή των Ευχαριστιών».

Όλο το ιατρικό προσωπικό της Κλινικής ήταν παρόν εθελοντικά και  παρείχε δωρεάν κλινική εξέταση στους 15 ασθενείς που προσήλθαν  έχοντας πρώτα κλείσει ραντεβού με τη γραμματεία της Κλινικής.

Οι 15 συμπολίτες μας, που ήταν οι πρώτοι στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, είχαν ανάγκη από γιατρούς διάφορων ειδικοτήτων, από χειρουργούς, ουρολόγους μέχρι και καρδιολόγους.

Γενικότερα, όπως σχολίασε η κ. Γ. Αργυρούδη, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Κλινικής, η προσέλευση του κόσμου καθώς και το εκδηλωμένο ενδιαφέρον για συμμετοχή από Συλλόγους, όπως εκείνοι των Πολυτέκνων και των Τριτέκνων, αλλά και τα γειτονικά νησιά, όπως η Λέσβος και η Σάμος, παρέχουν τα εχέγγυα για τη συνέχιση της πρωτοβουλίας με ακόμη περισσότερο αριθμό ασθενών, οι οποίοι θα εξετάζονται ύστερα από ραντεβού την επόμενη Κυριακή των Ευχαριστιών, που θα είναι η πρώτη Κυριακή του Φλεβάρη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ