24.2.2015 15:25

Απαντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων και ανάσυρση Ι.Χ. από τον Κοκκαλά [ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ]

ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Το πρωί της Τρίτης τελικά εντοπίστηκε το ημιφορτηγό που στις 02:00 τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου «Κοκκαλά».

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι δύο επιβαίνοντες εγκατέλειψαν έγκαιρα το όχημα όταν είδαν ότι αυτό παρασυρόταν από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου, για να το εντοπίσει σήμερα το πρωί, εντός του χειμάρρου στο ύψος της Καρδαμάδας.

Παράλληλα  σύμφωνα με ενημέρωση προς τα τοπικά ΜΜΕ η Π.Υ. Χίου επενέβη σε 30 συμβάντα άντλησης υδάτων με 8 συνεργεία (8 οχήματα και 16 άνδρες) συνεπικουρούμενη από την ομάδα «Όμικρον» που επιχειρούσε με 3 συνεργεία.

Συγκεκριμένα επενέβησαν σε 10 αντλήσεις υδάτων στην περιοχή Μαρμάρου Καρδαμύλων και Άνω Καρδαμύλων, σε 14 αντλήσεις υδάτων στην περιοχή Βροντάδου, Κάμπου, Καρδαμάδας, Αγίας Ερμιόνης, Δαφνώνα, και 5 κοπές δέντρων στις περιοχές Προβατά, Λιθίου, Βέσσας, Ελίντας. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ