22.10.2015 19:20

«Απαιτητική και δύσκολη η εργολαβία»

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΗ ΡΑΜΝΗΣ

Κάθε φορά που προκύπτει μια απάντηση αναφορικά με δημοσίευμα εφημερίδας μόνο ως θετικό μπορεί να λογίζεται. Και είναι προς τιμήν εκείνου που το πράττει, από τη στιγμή μάλιστα που οι πληροφορίες παρέχονται χωρίς καμία δυσκολία.

Αναφορικά με την δημοσίευση του «π» για τα έργα που εκτελεί η εταιρία για λογαριασμό του ΟΤΕ στην οδό Ράμνης,  η επικοινωνία του υπεύθυνου του έργου με τους δημοσιογράφους του «π» ήταν άμεση και απόλυτα ειλικρινής. «Αναλάβαμε ένα δύσκολο έργο, όχι αναφορικά με τις εργασίες που είχαμε να εκτελέσουμε, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι η κυκλοφορία έπρεπε να είναι απρόσκοπτη και οι περίοικοι να μπορούν να μπαίνουν και βγαίνουν από τα σπίτια τους άμεσα και χωρίς προβλήματα. Είχαμε κάποιες επιφυλάξεις, ωστόσο οι προδιαγραφές δεν άλλαζαν», ανέφερε στέλεχος της εταιρίας σε επικοινωνία του με την εφημερίδα.

Όπως προκύπτει, ο δρόμος έπρεπε να μείνει ανοικτός, η διευκόλυνση όλων ανεμπόδιστη και παρά το γεγονός ότι οι προδιαγραφές δεν το ανέφεραν, από μόνη της η εταιρία ανέλαβε τα μέτρα ασφαλείας για το έργο.

«Έχουμε μεγάλη πείρα σε τέτοια έργα και ουδόλως πρόθεση μας ήταν να δημιουργηθεί οποιαδήποτε αναστάτωση. Εξάλλου, ουκ ολίγες φορές ο υπεύθυνος του έργου παρέμεινε στο χώρο εργασιών για να διευκολύνει είτε την μετακίνηση των μαθητών προς το γειτονικό σχολείο, είτε την ρύθμιση και την υποβοήθηση στην κυκλοφορία. Λάβαμε υπόψη μας το γεγονός ότι οι κάτοικοι έπρεπε να μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να μπουν και να βγουν από τα σπίτια τους. Η συνεργασία εξάλλου μαζί τους ήταν υποδειγματική και αυτό μπορούν να το βεβαιώσουν και εκείνοι. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε όλα όσα χρειάζονταν για να επισπεύσουμε τις εργασίες, χωρίς να προκύψει το παραμικρό» ανέφεραν χαρακτηριστικά στις δηλώσεις τους προσθέτοντας μάλιστα ότι καλύφθηκαν με δαπάνες τους το μεγαλύτερο μέρος των δαπανών, είτε για την σήμανση, είτε για την οριοθέτηση του έργου. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ