2.7.2016 17:07

Απ’ όλα είχε ο «μπαξές»

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΧΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Καρπούς απέδωσε η συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Καρφά, με αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο Χιωτών ηλικίας 25 και 19 ετών που αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα για τα αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου έφθασαν στα ίχνη τους έπειτα από αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών τα οποία επεξεργάζονταν το τελευταίο διάστημα. Η αρχή έγινε από το σπίτι του 25χρονου όπου βρέθηκε ποσότητα 5 γραμμαρίων ακατέργαστης και στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα σε προσωπικό χώρο του 19χρονου όπου η Αστυνομία εντόπισε:

  • μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς)
  • ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης, σε μορφή «σοκολάτας», συνολικού βάρους 22,6 γραμμαρίων
  • 2 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, με ναρκωτικές ουσίες απροσδιόριστης σύνθεσης, βάρους 4 και 0,4 γραμμαρίων αντίστοιχα
  • μία 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Τα αντικείμενα και οι ναρκωτικές ουσίες που είχαν στην κατοχή τους οι δύο νεαροί κατασχέθηκαν. Από τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο 19χρονος προόριζε τα ναρκωτικά που είχε στην κατοχή του, για διάθεση σε τρίτους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ